Sutech s.r.o. - logo spolecnosti 
Novinky
Vypsali jsme školení LINUX pro servery
Středa, 23 Červen 2010 11:09
Pro správce serverů a počítačových sítí jsme vypsali na polovinu srpna školení práce s linux serverem. Cílem školení je seznámit účastníky s instalací, zaváděním ovladačů, přehled a konfigurace nejčastějších serverových aplikací. Dále se pak na školení můžete dozvědět  způsob jak automatizovat procesy na serveru, aby vyžadovali co nejmenší množství zásahů správce.
V rámci školení je samozřejmostí praktická výuka, kdy si účastníci budou moci sami vyzkoušet různé konfigurace a instalace a to včetně tvorby RAID polí a jejich obnova po pádu disku v systému Linux.
Školen má rozsah 2 celých pracovních dní s tím, že večer prvního dne jsou možné konzultace nad probíranou tématikou systému Linux.
Školení je uzavřeno testem znalostí, na jehož základě je vystaven certifikát o absolvování školení.
Další podrobnosti včetně možnosti přihlášení naleznete v naší SEKCI ŠKOLENÍ.
 
Vypsali jsme školení LINUX pro domácnost
Čtvrtek, 17 Červen 2010 12:24
Pro zájemce o alternativní operační systémy, které jsou zdarma a jsou výrazně bezpečnější, jsme vypsali kurzy, kde je možné se naučit pracovat v operačním systému linux. Jedná se o školení zaměřené na neznalé uživatele Linux, kteří se s tímto operačním systémem téměř nesetkali, ale rádi by se v něm naučili pracovat.
V případě Linux se jedná o alternativu k operačnímu systému windows, která přináší rozšíření přehledu o technologiích, zvýšení vlastní kvalifikace. To má pozitivní dopad na hodnotu člověka na trhu práce.
Pokud máte o tento kurz Linux zájem, bližší popis naleznete na stránce kurzu ZDE.
 
Spuštění nového vzhledu stránek
Neděle, 06 Červen 2010 16:05
Byl dokončen nový vzhled našich webových stránek s ohledem na současné trendy a zvyklosti. Náš předchozí desing (vzhled) se setkával pouze se dvěma druhy protikladných reakcí a to že se buď velmi líbil a nebo silně nelíbil. Doufáme, že nový vzhled bude pro všechny návštěvníky příjemný.
  Dále budeme pracovat na tvorbě ucelených informací o naší činnosti, nabídkách a rovněž informací obecných, které Vám mohou rozšířit okruhy Vašich znalostí.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 Další > Konec >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL